torsdag 25 februari 2010

Bäst i Test Dammsugare 2011

Electrolux har lanserat Ultra One, vilket är en dammsugare som är tystare än någon annan, och dessutom väldigt effektiv. Enligt Råd&Röns tester är det den bästa dammsugaren de någonsin testat. En pressmeddelande om det finns här: Bäst i test dammsugare.

Du kan även läsa här om ett annat test av dammsugare, med liknande resultat. Samma resultat på ett test i Norge. Testerna sammanfattade här. Ultra One verkar helt enkelt vara en riktigt bra dammsugare, enligt de flesta testerna!

Den rekommenderas (av Råd & Rön) på grund av att den har lysande upptagningsförmåga, är tystast på marknaden, och dessutom bra rening av luften. Den rekommenderas starkt av Råd och Rön, med andra ord.

Test Dammsugare
Bästa dammsugaren

Och man bör väl lita på ett test som ska utse den bästa dammsugaren. Eller prova själv? Bäst i test dammsugare, helt enkelt.

Se sedan till att prenumerera på dammsugarpåsar, så du alltid har dem hemma.

Jag skulle dock vilja dra en lans för att titta på testet om miljövänliga dammsugare. Något viktigt att tänka på vid nästa dammsugarköp.

Edit: Ser att DN gjort ett annat test. Där vinner Parquet Z6.0, från BSH, men de har en gammal modell från Electrolux (Ultra Silencer - världens tystaste dammsugare) och inte den senaste Ultra One som beskrivs i testet av dammsugare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar